Barn- & familjeporträtt

Barn- och familjeporträtt
Du har säkert sett bilder på dina mor- och farföräldrar hänga på väggen eller sitta i ett fint album. För många år sedan var det något stort att bli fotograferad. Alla ägde inte en kamera och många blev bara fotade vid några enstaka tillfällen i livet. Idag är det annorlunda. Kameran finns med oss hela tiden, du är med på fler bilder än du kan ana. Men hur är det med kvalitén. Kommer dina barnbarn att kunna se på dig som du har sett dina äldre släktingar?
 

Barnfotografering

Hur blev dagisbilderna. Hyffsade? Är du nöjd med det? Barn växer fort, åren går och kommer aldrig tillbaka. Att föreviga barnen när dom är små ger fina minnen för hela din familj. Ta er tid att ta riktigt bra bilder tillsammans några fler gånger i livet.
 

Hur det går till?

Jag tar både utomhusbilder och bilder i studiomiljö. Studion finns i Järna utanför Södertälje. Har ni inte möjlighet att ta er till min studio så kan jag ta med studioutrustning och bygga upp på en plats ni finner lämplig. För att kunna ställa i ordning studion behöver jag en yta på c:a 4x5 meter, det kan vara i stort sett var som helst inomhus.
En enkel fotografering, enskild eller i grupp, tar cirka 20 minuter och kostar 595 kronor. Vill ni vid samma tillfälle ta ytterligare bilder, till exempel syskonbilder eller enskilda porträtt, kostar det 195 kr för varje nytt moment.
 

Prisexempel

Ett barn, 595 kronor
Två barn, enskilda porträtt, vid samma tillfälle 595+195 kronor
Familj, 595 kronor
Familj samt två enskilda porträtt, 595+195+195 kronor

 

Det senaste

12.06.2018 18:34
Ett till energiknippe på väg ut i livet. Grattis.
01.06.2018 18:38
Grattis!!!
31.01.2017 19:20
Två glada tjejer i studion som skapar fina minnen. Fotografering från 595...