Bröllopsfotografering

Sitt bröllop minns man på flera olika sätt. Ni kan spara brudbuketten och klänningen. Alla presenterna som finns runt om er i vardagen. Och så alla fotografier.
 
Bröllopsfotografering är något de flesta brudpar vill ha när det gifter sig. Att vara där och fånga de speciella ögonblicken under vigseldagen är inget som går att göra om, det krävs att det blir rätt direkt. Som er bröllopsfotograf ger jag er 100% uppmärksamhet och all min erfarenhet från många, många bröllop så att ni oavsett vad som händer kan lita på att få bra bilder med er under hela livet. 
 
Ta er tid att få bra bilder, det kommer ni inte att ångra senare. Det kan kännas stressigt att lägga 90 minuter på fotografering men det har ni igen på bra bilder som ni kan sitta och titta på om och om igen.
 

Hur det går till

Jag tar både utomhusbilder och bilder i studiomiljö. Studion finns i Järna utanför Södertälje. Har ni inte möjlighet att ta er till min studio så kan jag ta med studioutrustning och bygga upp på en plats ni finner lämplig. För att kunna ställa i ordning studion behöver jag en yta på c:a 4x5 meter, det kan vara i stort sett var som helst inomhus.
Utomhusbilder tas lämpligen i en lite skuggig miljö, tex i en allé eller under några skira träd.
 
En enkel fotografering i studio eller på en plats som ni vill bli fotograferade på (max 30 kilometer från Södertälje) kostar 3995 kronor. Vi träffas en gång innan bröllopet och går igenom vad ni bör tänka på och jag lyssnar på era önskemål. Vid bröllopet kommer ni till mig eller jag kommer till er och vi tar bilder som ni senare får digitalt. En fotografering tar 45-90 minuter från det att vi börjar.
 
Vill ni fota både i studio och utomhus kostar det 6495 kronor. Räkna då med cirka 2 timmars foto.
Att ta med min studio till er kostar 950 kronor extra och ni ombesörjer då lämplig lokal.
 
Välkommen att kontakta mig om du vill boka en fotografering eller har några frågor.

Det senaste

27.11.2018 18:02
En härlig familj som besöker mig lite titt som tätt.
29.10.2018 18:23
08.09.2018 18:22
02.09.2018 18:20
07.07.2018 18:18
Fantastiskt vackert bröllop, bästa fotovädret